• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • We Fashion lanceert webshop voor bedrijfskleding

We Fashion lanceert webshop voor bedrijfskleding

Door Caitlyn Terra

5 okt 2017

Retail

We Fashion heeft een nieuwe webshop gelanceerd, ‘Dress Your Crew’. De online winkel is speciaal voor bedrijfskleding. “Een representatieve look met een fashionable touch voor het complete team is vanaf nu binnen enkele klikken geregeld,” aldus het persbericht.

In de webshop zijn onder andere T-shirts, polo’s, blazers, jurkjes en pakken te vinden. “We merkten dat voornamelijk ondernemers uit de horeca en hospitality branche grote aantallen van dezelfde items bij ons bestelden,” Patrick Dicker, hoofd van Online Partnerships bij We Fashion. “Met dit nieuwe platform kunnen we deze groep nu nog beter van dienst zijn én potentiële klanten laten zien dat bedrijfskleding helemaal niet saai hoeft te zijn.”

Ondernemers kunnen gebruik maken van volumevoordeel wanneer grotere aantallen worden afgenomen, maar kunnen ook persoonlijk stijladvies vragen in de winkel en het personeel de kleding laten passen in de fysieke locaties.

WE Fashion start eigen platform voor bedrijfskleding

“We willen laten zien dat bedrijfskleding niet een alleen een wit T-shirt en en een zwarte broek hoeft te zijn,” aldus Patrick Dicker tegen FashionUnited. “We hebben klanten in Amsterdam, maar ook landelijk en, die bijvoorbeeld kiezen voor jeans en een cool T-shirt. Het mag allemaal wat meer fashionable.” Hoeveel de omzet uit deze soort aankopen bedraagt, wordt niet genoemd door WE Fashion.

“We blijven gewoon de fysieke winkels houden en het online platform, maar we wilden deze klanten naar een zakelijke omgeving kunnen leiden.” Op het platform zijn de prijzen bijvoorbeeld exclusief btw te zien en kan een ondernemer meteen zien hoeveel een item kost wanneer er tien worden afgenomen. “Deze klanten hebben dezelfde privileges als op de reguliere website. De bestelling kan ook meteen de volgende dag geleverd worden.”

Beeld: WE Fashion

Bedrijfskleding
WE Fashion