• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Webshop Cora Kemperman gaat binnen een paar weken open

Webshop Cora Kemperman gaat binnen een paar weken open

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Goed nieuws voor de fans van Cora Kemperman: over enkele weken wordt de webshop eindelijk geopend. Dat meldt Cora Kemperman in een mailing aan klanten.

“Op dit moment zijn we druk bezig de eerste collectie vanuit het nieuwe team met support van Cora zelf vorm te geven. We hopen je over een paar weken te informeren dat onze webshop is geopend. Aangezien kwaliteit en service nog steeds hoog in ons vaandel staan, vragen we nog heel even je geduld,” is er te lezen in de mailing.

Lafalda Mode B.V., het moederbedrijf van Cora Kemperman, werd op 7 juni 2016 failliet verklaard. Lange tijd leek het erop dat er definitief een einde zou komen aan de bekende winkelketen, maar het lukte uiteindelijk toch om een doorstart te realiseren. Het merk Cora Kemperman werd gered door Nicole Groeneveld Consultancy, samen met een aantal Mac & Maggie collega's en de support van de gelijknamige oprichtster. "De intentie is collecties onder deze merknaam aan te bieden, via een webshop en social media zoals Facebook ," liet curator Marjolein Oonk-Pallandt destijd via een e-mail weten.

Beeld: Facebook Cora Kemperman

Cora Kemperman