• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Webshop Isabel Marant is live

Webshop Isabel Marant is live

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De webshop van het Parijse modemerk Isabel Marant, gerealiseerd in samenwerking met Yoox Net-a-Porter Groep, is vandaag gelanceerd.

Het nieuwe e-commerce platform biedt het grootste Isabel Marant assortiment online aan, bestaande uit de herfst/winter 2017 collecties 2017 van Isabel Marant, Isabel Marant Etoile, en de handtassen- en accessoireslijn.

De webshop heeft ook een speciale sectie, genaamd 'la valise d'Isabel' waar de ontwerpster twee keer per jaar haar visie op de collectie zal delen.

Om de wereldwijde lancering van het platform te vieren, heeft Isabel Marant ook nieuwe verpakkingen gemaakt in samenwerking met de Duitse schilder Katrin Bremermann.

De eerste 500 klanten die een bestelling plaatsen via de webshop, krijgen een speciaal cadeau. De website isabelmarant.com is beschikbaar in 6 talen, 9 valuta, en bezorgt in 101 landen wereldwijd.

Isabel Marant, geboren en getogen in Parijs, richtte haar label op in 1994, dat succes werd dankzij de nonchalante Franse stijl. Marant mixt urbanelementen met boho-elegantie en rock 'n roll. Een van de grootste succesitems van afgelopen jaren waren haar sleehaksneaker en tie dye jeans. In 2013 ontwierp Marant een collectie voor H&M.

Tot nu toe was Isabel Marant alleen online verkrijgbaar via luxe online shops als Net-a-Porter en MyTheresa.

Foto: Isabel Marant website

Isabel Marant
YNAP
Yoox Net a porter