• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Wehkamp gaat per fiets bezorgen

Wehkamp gaat per fiets bezorgen

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Wehkamp start met bezorging per fiets. Na een succesvolle testperiode slaan Wehkamp, DHL en Fietskoeriers.nl de handen ineen. De fietskoeriers zullen de pakketjes in twaalf steden aan huis bezorgen.

Planbureaus verwachten tot 2050 een groei van de mobiliteit. Ook in veel steden zal het drukker worden. Wehkamp, DHL en Fietskoeriers.nl kijken naar eigen zeggen continu naar mogelijkheden om hierop in te spelen en om een bijdrage te leveren aan de bereikbaarheid van binnensteden. “Om aan de wensen van de klant te kunnen blijven voldoen en om steden bereikbaar te houden, is samenwerken belangrijk, ook in die laatste kilometers”, aldus Sander Bolmer, director warehousing & distribution bij Wehkamp via een persbericht. “Bezorging op de fiets past goed bij ons als Nederlands bedrijf. Nederland is tenslotte echt een fietsland. Zo kunnen we de klant fysiek nog beter bereiken én samen blij maken.”

De samenwerking geldt in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Almere, Arnhem, Deventer, Hilversum, Hengelo, Eindhoven, Groningen, Tilburg en Zwolle. Fietskoeriers.nl verzorgt in deze steden een deel van de bezorging. Alle partijen hebben de ambitie om het aantal steden de komende tijd uit te breiden.

Lees ook: Wehkamp top drie grootste online retailer van Nederland

DHL
Fietskoeriers.nl
Wehkamp