• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Winkels Perry Sport en Aktiesport blijven komende zes weken “zeker open”

Winkels Perry Sport en Aktiesport blijven komende zes weken “zeker open”

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail |UPDATE

De winkels van Perry Sport en Aktiesport zullen in ieder geval de komende zes weken gewoon geopend blijven. Het is goed nieuws voor de medewerkers van United Sports Group (USG), het moederbedrijf van de sportmodeketens dat op maandagmiddag uitstel van betaling kreeg.

”De komende anderhalve maand blijven de winkels zeker open,” zei curator Toni van Hees in een interview met NOS. Van Hees wilde vooralsnog niet teveel uitweiden over de stand van zaken. “Ik ga nu kijken hoe de zaak ervoor staat en wat de mogelijkheden zijn.” De curator heeft wel laten weten dat hij partijen gaat benaderen om te peilen of er mogelijk geïnteresseerden zijn die USG willen overnemen.

Het feit dat USG uitstel van betaling heeft aangevraagd, heeft volgens het bedrijf zelf sterk te maken met de recente faillissementen van V&D en Macintosh: twee belangrijke partners van USG. “Deze twee gebeurtenissen die praktisch tegelijk plaatsvonden, gecombineerd met de al lastige retailmarkt waarin wij ons vandaag de dag bevinden, laten ons geen andere mogelijkheid dan vandaag uitstel van betaling aan te vragen voor USG Holding,” liet het bedrijf weten in een brief gericht aan het personeel.

Benieuwd waar de winkels van Perry Sport en Aktiesport zich precies bevinden? Bekijk het op onderstaande kaart. Klik het venster open om te filteren per keten.

*Aktiesport shop-in-shops staan niet op de kaart.


Aktiesport
Perry Sport
Unlimited Sports Group
USG