Yvonne Stoer en Bo Oude Breuil winnen Inretail Award

TMO-studenten Yvonne Stoer en Bo Oude Breuil hebben met hun scriptie 'Effectiviteit in de Nederlandse fashion retail branche', de Inretail Award gewonnen.

De jury roemde de scriptie vanwege het een zeer actuele onderwerp. In deze tij zijn zowel werkgevers als werknemers zich steeds meer bewust van het groeiende belang van een voortdurende ontwikkeling van het menselijk kapitaal. "Kwaliteit van arbeid wordt een steeds belangrijkere productiefactor binnen onze economie. In deze scriptie is het de auteurs gelukt om het strategisch belang van opleiden voor de fashion retail te vertalen naar operationele meetbaarheid van de rendementen hiervan,"aldus jurylid Edwin Belt van modebrancheorganisatie Inretail. "Een extra onderscheidende factor dat de auteurs zelf een app hebben ontwikkeld waarmee gebruikers informatie over diverse opleidingen kunnen checken én hun rendement.”

Andere juryleden waren Björn Hillerström van Oger en Rolf Bruins van TMO, de school voor modemanagement.

De twee studenten hebben een professionele video cv gewonnen en een publicatie van het onderzoek in het Inretail Magazine. Daarnaast mogen de auteurs de onderzoeksresultaten presenteren aan een groep ondernemers tijdens een Inretail congres.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN