• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Zalon van Zalando opent pop-up store Berlijn

Zalon van Zalando opent pop-up store Berlijn

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Zalon, de curated shopping service van Zalando, heeft net voor Black Friday, een tijdelijke winkel geopend in Berlijn. In de pop-up store in Brunnenstraße kunnen consumenten drie weken terecht om de service live te ervaren.

"Met de Zalon pop-up store, willen we de uitwisseling tussen stylisten en klanten persoonlijker maken," zo licht Ivo Scherkamp, CEO van Zalon by Zalando, toe.

Geïnteresseerde consumenten dienen vooraf een afspraak te maken met een stylist om persoonlijk en gratis advies ter plaatse te krijgen en inspiratie op te doen. Producten kunnen via tablets in de pop-up store rechtstreeks worden gekocht via de Pick & Buy-service.

Curated shopping dienst Zalon werd gelanceerd in 2015. De service houdt in dat consumenten hun wensen kenbaar kunnen maken en stylisten vervolgens een pakket samenstellen met kledingstukken. De service is vergelijkbaar met personal shopping services als die van The Cloakroom, Outfittery, Suitcase en House of Einstein. Sinds 2016 is de service beschikbaar in Nederland.

De tijdelijke winkel is tot 9 december geopend.

Zalando
Zalon