• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Zien: nieuwe Sandwich-winkel in Antwerpen

Zien: nieuwe Sandwich-winkel in Antwerpen

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Sandwich is een nieuwe winkel rijker. Het modemerk opende onlangs haar deuren aan de Lombardenvest in Antwerpen. Dit blijkt uit een persbericht van het merk.

Sandwich was voorheen gevestigd aan de Nationalestraat in Antwerpen maar koos voor de nieuwe locatie in de hoop het winkelende publiek beter te bereiken. De centrale ligging van de Lombardenvest en de vele boetieks en winkels van exclusieve merken die er te vinden zijn, maken volgens het modemerk de winkel de uitgelezen plek om niet alleen nieuw publiek aan te trekken maar ook om er hun showroom voor inkopers te huisvesten.

De winkel bezit volgens het bericht een creatieve en warme uitstraling en weerspiegelt naar eigen zeggen de design-minded filosofie van het merk.

Sandwich werd in 1981 opgericht en is onderdeel van de Veldhoven Group. In februari dit jaar had Sandwich 39 eigen winkels in de Benelux. Daar buiten heeft het merk nog drie winkels in Duitsland en Canada. In totaal is het merk in 20 landen actief met meer dan 2200 verkooppunten.

Beeld: Sandwich

Sandwich
Veldhoven Group