‘’Zuid-Koreaanse Zara’’ A Land opent eerste winkel in Westerse markt

Het is volgens veel Koreanen de ‘’nationale versie van Zara’’: A Land. De modeketen heeft nu voor het eerst een winkel geopend in de Westerse markt. A Land - onder Aziatische shoppers bekend als warenhuis voor de millennial - heeft namelijk een filiaal gevestigd in Brooklyn, New York.

‘’Zuid-Koreaanse Zara’’ A Land opent eerste winkel in VS

Volgens ‘Retail News Asia’ zal de winkel in New York een groot deel van de merken die ook in Azië worden verkocht gaan aanbieden. Het merendeel van het assortiment bestaat uit Zuid-Koreaanse producten waarbij het bedrijf ernaar streeft producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen aan te bieden.

’’Het is heel uniek en anders dan wat de meeste Amerikaanse retailers doen. We willen dat Amerikanen die van mode houden hier komen om iets unieks te vinden,” zo laat Nam Cho, hoofd van de Verenigde Staten binnen het bedrijf, in een persbericht weten.

‘’Zuid-Koreaanse Zara’’ A Land opent eerste winkel in Westerse markt‘’Zuid-Koreaanse Zara’’ A Land opent eerste winkel in Westerse markt

A Land is een bekende mode- en beauty retailer in Zuid-Korea, die hard op weg is om ook Japan en het vasteland van China te veroveren. Ook andere markten met veel groeipotentie als Hong Kong en Bangkok hebben inmiddels vestigingen van de keten.

Foto's: A Land-Filialen in Seoul via A Land Website

Van onze Financiele correspondent Angela-Gonzalez Rodriguez. Vertaling: May-Anne Oltmans.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN