FashionUnited

Succesvol ondernemen met de automatiseringsoplossingen van VenditBent u op zoek naar een betrouwbaar kassasysteem waarmee u succesvoller kunt ondernemen? Een systeem waarbij u vanuit één omgeving overzicht en inzicht hebt in uw gehele bedrijf? Dan is het Vendit Systeem dé oplossing voor u.

Een compleet automatisering systeem waarmee u uw omzet kunt verhogen. Eén totaalpakket, met koppelingen met uw boekhoudprogramma en webshop, een dashboard en uitgebreide management rapportages. Én toepassingen specifiek voor de fashion branche.

Speciaal voor uw branche

Modetrends wisselen elkaar in hoog tempo af, marges staan onder druk en businessmodellen zijn aan het veranderen. Daarom heeft Vendit een aantal specifieke fashion functionaliteiten ontwikkeld. Hierdoor kunt u beter met uw klanten communiceren en uw service, loyaliteit en klanttevredenheid verhogen. Het Vendit afrekensysteem bevat de gehele werkwijze van de modebranche. Het aangepaste systeem houdt rekening met onder andere de specifieke mode-retail functionaliteiten, waaronder seizoencollecties, productie en levertijden en kleur- en maatbogen. Vendit biedt u een op maat gemaakt kassasysteem voor uw winkel.

Offline en online

Dankzij onze e-commerce kennis en techniek, kunnen wij u ook een volledig geïntegreerde omnichannel oplossing bieden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een professionele en optimaal renderende webshop. Alles overzichtelijk in één systeem. Volledige automatisering offline én online. Vendit ontzorgt en ondersteunt u op elk gebied van uw winkelautomatisering.

Of u nu een klein of groot winkelbedrijf bent, een filiaalbedrijf, een combiwinkel, groothandel, franchiseorganisatie of Retail Service Organisatie, voor iedere onderneming hebben wij de juiste oplossing.

Hutspot ICKK Noir Maastricht TOON Women & Men YAYA
Vraag direct een vrijblijvende demo aan!

Vendit functionaliteiten:


 • Overzicht in voorraad door middel van kleur- en maatbogen
 • Collecties (kleuren en maten) aanmaken met tabel
 • Voorraadbeheer/besteladvies
 • Samengestelde artikelen, staffelkortingen, combinatiekortingen en actieprijzen
 • SMS module waarbij tijd kan worden bespaard door het versturen van een SMS als een bestelling binnen is
 • Aanmaken van klantorders met aanbetaling en facturatie op rekening
 • Eenvoudige klantselecties maken ten behoeve van mailingen
 • Registreren van voororders (seizoen collecties en leverdata)
 • Koppeling webshop (optioneel)
 • Uitgebreide importmogelijkheden artikelen/barcodes/prijzen
 • Management-, omzet- en doorverkooprapportages
 • Tijdregistratie werknemers
 • Klantorders en reserveringen
 • Koppeling met alle bekende boekhoudpakketten, waaronder Twinfield en Exact

Hutspot ICKK Noir Maastricht TOON Women & Men YAYA
Vraag direct een vrijblijvende demo aan!

Een succesvolle webshop starten doet u met de Vendit e-commerce oplossingen


Succesvol online ondernemen begint voor u met een webshop die altijd up-to-date is. Uiteraard wilt u dat de artikelinformatie in uw webshop actueel is en het liefst een automatische verwerking van uw webshoporders. Het webshop voorraadbeheer kan namelijk een hele klus zijn.  De Vendit e-commerce en webshop software zorgt daarvoor en neemt u veel werk uit handen.

Vendit Webshop

Met de Vendit webshop creëert u in no-time een extra verkoopkanaal. Dankzij de geïntegreerde koppeling met het Vendit Systeem is online ondernemen nog nooit zo eenvoudig geweest. Met behulp van onze betaalbare e-commerce oplossingen laat u uw klanten (consument en B2B) ervaren dat zij zowel in uw fysieke winkel als ook online bij u aan het juiste adres zijn.

Bespaar tijd en geld

U heeft een webshop of u wilt een webshop opstarten. Dan weet u dat het vullen en bijwerken van uw webshop u, zonder e-commerce module, enorm veel tijd kost. Ook het 247 tonen van de actuele voorraad in uw webshop is haast onmogelijk zonder de juiste tools. Bovendien vergt het invoeren en verwerken van de weborders u ook de nodige inspanning. Dat alles kan véél eenvoudiger! Met de e-commerce oplossing van Vendit maken wij u het gemakkelijk. Alle artikelinformatie én de voorraad in uw webshop heeft u altijd actueel door de directe koppeling met het Vendit Systeem. Tegelijkertijd zorgt de e-commerce module ervoor dat uw weborders direct in het Vendit Systeem staan. Zo beschikt u over een webshop die continu up-to-date is en heeft u altijd actueel inzicht in uw voorraad. Volledig automatisch. Alles in één systeem. Hoe gemakkelijk is dat!

Vraag direct een vrijblijvende demo aan!

Groothandel softwareWilt u lagere kosten, meer orders verwerken en uw afnemers (online en offline) voorzien van actuele voorraad- en prijsinformatie? Onze slimme groothandel software neemt u veel werk uit handen. Het Vendit Systeem ondersteunt uw groothandel in alle noodzakelijke processen en geeft u inzicht in uw bedrijf. Dat bespaart u tijd, kosten en helpt u bij het laten groeien van uw omzet

Ook voor groothandel

Met veel aandacht, kennis en zorg hebben wij ons automatiseringssysteem gelijk getrokken aan de werkwijze van de groothandel. Of u nu een groothandel bent in de mode, gereedschappen, telefonie, elektro of persoonlijke verzorging; Vendit heeft het geschikte systeem voor u. Door de brede inkoop-, logistieke- en distributie functionaliteiten kunnen wij elke groothandel optimaal automatiseren.

Vele klanten in de groothandel gingen u voor in hun automatisering door Vendit. Daarom weten wij precies wat u als groothandel voor automatisering nodig heeft om succesvol te ondernemen. Het Vendit groothandel automatisering systeem bevat alles wat u nodig heeft voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Een druk op de knop

In het Vendit Systeem verwerkt u geavanceerd uw orders. Snel en eenvoudig registreert u uw klantbestellingen. Door het genereren van een picklist voor het magazijn kan uw magazijnmedewerker zeer efficiënt goederen met de draadloze scanner voor klantorders verzamelen. Met slechts één druk op de knop genereert u vervolgens de pakbonnen en factureert u de geleverde goederen. In de uitgebreide debiteurenadministratie heeft u altijd inzicht in uw actuele debiteurensaldo. Zo kunt u direct betalingsherinneringen afdrukken en heeft u inzage in het betalingsgedrag van uw debiteuren. Met het Vendit Systeem heeft u bovendien grip op uw voorraad. Alle voorraadmutaties zijn te herleiden. Alle inkopen, verkopen, reserveringen, doorleveringen en dervingen registreert het Vendit Systeem uitgebreid. Bovendien kunt u hier overzichtelijke rapportages van uitdraaien. Kortom: ons systeem ondersteunt u en geeft u inzicht in alle noodzakelijke processen. Dat bespaart u tijd en geld!

Vraag direct een vrijblijvende demo aan!

Vendit: meer dan 30 jaar ervaring in winkelautomatiseringVendit ontzorgt en ondersteunt u op elk gebied van uw kassasysteem, winkelautomatisering en winkelmanagement. En dankzij onze e-commerce kennis en techniek, kunnen wij u ook een volledig geïntegreerde omnichannel oplossing bieden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een professionele en optimaal renderende webshop. Alles overzichtelijk in één systeem.

Sinds 1986 biedt Vendit betrouwbare en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen. Complete winkelautomatisering voor kleine en grote retailers, combi winkels, groothandelsbedrijven, franchise- en Retail Service Organisaties. Wij ontwikkelen onze winkelmanagement oplossingen volledig zelf. Met onze 45 betrokken collega’s werken wij iedere dag aan onze kwalitatief hoogwaardige automatiseringsoplossingen en service. Om u nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Vraag direct een vrijblijvende demo aan!