• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Blue Sunday: kindermodebeurs Sunday School bezig met ‘ volwassen casual jeanswear beurs’

Blue Sunday: kindermodebeurs Sunday School bezig met ‘ volwassen casual jeanswear beurs’

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Het concept van kindermodebeurs Sunday School is ook opgevallen bij ‘volwassen merken’, zo meldt oprichter Rob de Vos telefonisch aan FashionUnited. De organisatie is dan ook gevraagd of het interesse heeft in het vertalen van het concept naar een beurs voor ‘casual jeanswear’, zo meldt de Vos.

De merken die Sunday School hebben benaderd, noemt De Vos niet, maar een deel komt ook kijken naar de tweede editie van de kindermodebeurs. “De beurs zal Blue Sunday gaan heten,” vertelt de Vos, verwijzend naar de ‘blauwe insteek’ van de beurs. “Er zijn niet veel beurzen waar deze merken goed tot zijn recht komen. Er zijn wel de Denim Days op het Westergasterrein, maar dat is meer een sourcing beurs, dan een plek waar het echt om de kleding gaat,” aldus de Vos.

Half september wordt de knoop door gehakt of Blue Sunday er komt. Komt er definitief groen licht, dan zal de beurs plaatsvinden op 20 januari. “Tegelijkertijd met de Modefabriek, daar hebben we bewust voor gekozen. Dan kunnen mensen eerst langs Utrecht en dan door naar Amsterdam.”

Beeld: FashionUnited

Blue Sunday
Sunday School