• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Denim Days naar Nashville

Denim Days naar Nashville

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Na Amsterdam en New York gaat Denim Days nu ook naar Nashville, zo is te lezen op de website van het denim event. Het tweedaagse evenement zal op 10 en 11 november in de Amerikaanse stad plaatsvinden.

Vorig jaar ging het denim festival, dat debuteerde in Amsterdam, voor het eerst de oceaan over naar Amerika. Van 29 september tot en met 1 oktober vond de eerste Amerikaanse versie van de Denim Days plaats in het Metropolitan Pavilion in New York. “Zoals alle andere edities van denim Days, zal het Nashville evenement indigo fans en full-on denim-heads verbinden met de industrie door onder andere workshops door ambachtslieden en denim fabrikanten, een vintage markt, live entertainment en lokaal eten en drinken,” aldus de website van de New York Denim Days.

De Amsterdam Denim Days vond vijf jaar geleden voor het eerst plaats tijdens de denim beurs Kingpins Amsterdam. Afgelopen september vertelde organisator Lucel van den Hoeven al tegen FashionUnited dat het evenement langer plannen had om uit te breiden naar andere landen. Destijds werd als eerste gekozen voor New York, de thuisbasis van partner Kingpins. New York Denim Days was consumentgerichter dan de Amsterdam Denim Days, aldus de organisatie destijds.

AMSTERDAM DENIM DAYS
Denim
DENIM DAYS
nashville denim days