• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Duits beurzen-huwelijk: Panorama Berlin neemt Selvedge Run over

Duits beurzen-huwelijk: Panorama Berlin neemt Selvedge Run over

Door Caitlyn Terra

26 sep. 2018

Beurzen

Na twee seizoenen succesvol te hebben samengewerkt, heeft Panorama Berlin Gmbh nu Selvedge Run overgenomen, zo maakt het bedrijf bekend in een persbericht. In september van dit jaar was de deal rond, aldus het bericht.

“Na zeven succesvolle edities is het tijd om een hoger niveau na te streven,” aldus Shane Brandenburg, mede-oprichter van Selvedge Run, in het bericht. “Met de grootte van Panorama en de logistieke kracht, zien we kansen voor onze merken om hun potentie waar te maken en een breder publiek te bereiken.

Tijdens de wintereditie van Panorama Berlin zal Selvedge Run een plek krijgen op de beurslocatie. “In lijn met het onderliggende concept van het evenement, zullen merken getoond worden die bekend staan voor hun kwaliteit, duurzame productietechnieken en authentieke merkverhalen,” aldus het persbericht.

“De fusie [van Panorama en Selvedge, red.] is een belangrijke stap om onze richting en visie voor de toekomst te versterken en daardoor onze focus op belangrijke onderwerpen in de industrie te vergroten,” aldus Jörg Wichmann, CEO van Panorama Berlin, in het bericht. “Door Selvedge Run te verwerken in Panorama Berlin kunnen we nieuwe doelgroepen bereiken en belangrijke synergieën creëren.”

Panorama Berlin organiseert tweejaarlijks een beurs voor dames-, herenmode en accessoires. Selvedge Run specialiseert zich als beurs in mannenmode, schoenen en accessoires.

Beeld: Panorama Berlin, Jörg Wichmann (links) en Shane Brandenburg