• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Kindermodebeurs Sunday School introduceert vernieuwd concept

Kindermodebeurs Sunday School introduceert vernieuwd concept

Door Marthe Stroom

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Overzicht van één van de hallen van Sunday School. Credits: FashionUnited/Caitlyn Terra

Kindermodebeurs Sunday School wordt in een nieuw jasje gestoken. De komende editie van de beurs, die 15 januari van start gaat, vindt plaats op een nieuwe locatie met een vernieuwde opzet, zo geeft de organisatie vandaag in een persbericht weg.

Welke locatie dit precies is, wordt nog niet aangegeven. Hierover komt volgens Sunday School in de komende weken meer informatie vrij.

Wat in elk geval wel beloofd wordt, is een locatie met veel daglicht in de buurt van Schiphol. Ook zou het voor merken deze keer voordeliger zijn om deel te nemen.

“Wat goed was blijft, zoals de kwaliteit, inspiratie en service. Gemakkelijk bereikbaar, vanuit Schiphol zelfs binnen tien minuten met de snelbus. Met voldoende parkeerplaatsen direct voor de deur en met een breed aanbod”, aldus Sunday School.

“Een aantal merken hebben hun deelname al toegezegd, uiting gevend aan de wens om weer één leidende kinderbeurs te hebben binnen de Benelux”, vervolgt het persbericht. “We kunnen alleen maar een succesvolle kindermarkt behouden als we samenwerken.”

Lees ook:
BEURS
Kindermode
Sunday School