• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Kingpins richt zich op Latijns-Amerikaanse markt via Miami

Kingpins richt zich op Latijns-Amerikaanse markt via Miami

Door Esther Hut

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Denimbeurs Kingspins lanceert Kingspins Miami. Via Miami wil de jaarlijks terugkerende beurs de Latijns-Amerikaanse markt willen veroveren.

De Miami editie staat gepland in januari 2017 in Mana Wynwood en krijgt dezelfde opzet als de andere edities van Kingpins in Amsterdam, New York, en Hongkong. Zo staan seminars en panels op het programma waar exposanten en bezoekers gebruik van kunnen maken.

"De Latijns-Amerikaanse denimmarkt is erg belangrijk en het Kingpins concept sluit goed aan bij deze markt. Zo goed dat mensen uit Latijns-Amerika zelfs naar onze shows in Amsterdam en New York afreizen," zegt Kingpins oprichter Andrew Olah. "Door ons in Miami te vestigen, zien we een mogelijkheid deze groep beter te bedienen en onze exposanten te introduceren aan nieuwe klanten die graag zaken willen doen. Ook denk ik dat sommige Amerikaanse bedrijven het geen probleem vinden om in januari af te reizen naar Miami."

Om een totaalplaatje van Kingpins in Miami te laten zien zijn de organisatoren van plan om de Kingpins Transformers duurzaamheids summit te geven tijdens de editie in Miami. Kingpins Miami vindt plaats op 11 en 12 januari 2017.

Benieuwd hoe Kingpins vorige maand in Amsterdam verliep? Lees het hier: Kijken: hoogtepunten Kingpins Amsterdam in beeld en video. Of nieuwsgierig naar het ontstaan van Kingpins? Bekijk dan hier de tijdlijn: Tijdlijn - Denimbeurs Kingpins Show


Kingpins
kingpins miami