• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Nieuwe schoenen vakbeurs in Düsseldorf bevestigt data

Nieuwe schoenen vakbeurs in Düsseldorf bevestigt data

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Gallery Shoes, de nieuwe schoenen vakbeurs in Düsseldorf, vindt plaats van 27 tot en met 29 augustus, meldt organisator Igedo Company. Het vervangt hiermee de beurs GDS.

Vorig jaar vond de laatste editie van GDS plaats en werd al aangekondigd dat een schoenenbeurs ‘van de grond af opgebouwd moest worden’ om het te laten slagen. Met de nieuwe beurs Gallery Shoes wil Igedo Company dat nu doen. Philipp Kronen van Igedo: “Het doorzetten van GDS met een andere omraming is niet logisch. Alles moet opnieuw vormgegeven worden op alle niveau’s. Dit is de pijnlijke ervaring die we hadden vijf jaar geleden met CPD (Collections Premieren Düsseldorf), maar we hebben bewezen dat een nieuwe start mogelijk is en succesvol kan zijn.”

De beurs richt zich op midden en premium-merken. Het is een combinatie tussen jonge merken en schoenenmerken met ‘een rijke historie’ aldus de organisatie. Merken die hun aanwezigheid al bevestigd hebben zijn onder andere Calvin Kein, Floris van Bommel, Fred de la Bretoniere, Lola Cruz, Karl Lagerfeld, Candice Cooper, Pertini en Abro.

Na de eerste editie van Gallery Shoes zullen nog twee edities plaatsvinden, de eerste van 11 tot 13 maart en de tweede van 2 tot 4 september.

Beeld: Gallery Shoes Facebook

BEURS
Gallery Shoes
GDS