• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Vakbeurs Soul Salon verplaatst van weekend naar doordeweeks

Vakbeurs Soul Salon verplaatst van weekend naar doordeweeks

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

De derde editie van Soul Salon vindt niet in het weekend plaats zoals de eerste twee edities, zo maakt de organisatie bekend in een persbericht. “In antwoord op een groeiende behoefte van zowel merken als retailers en fashion professionals, heeft Soul Salon besloten om haar aankomende derde editie in juli buiten het weekend plaats te laten vinden.” Voorheen vond de beurs gelijktijdig plaats met modevakbeurs Modefabriek.

De beurs vindt in juli plaats op maandag 9 en dinsdag 10 juli. De locatie van het evenement blijft de Westergasfabriek, waar ook de tweede editie plaatsvond. Op maandag zullen de deuren openen om twaalf uur ‘s middags en geopend blijven tot tien uur ‘s avonds mede door de uitreiking van de Dutch Retail Experience Awards die dan uitgereikt zullen worden. Op dinsdag zal een volledig dagprogramma van negen uur ‘s ochtends tot vijf uur ‘s middags plaatsvinden.

De beurs richtte zich vorige editie al op ‘future trends’ en dat zal aankomende editie niet anders zijn. “De beurs biedt retailers inspiratie voor alle ontwikkelingen waaraan de fashion/retailmarkt onderhevig is,” aldus het persbericht. De programmering van de aankomende editie is nog niet bekend.

modevakbeurs
Soul Salon