Beursgang stap dichterbij voor SMCP

Het moederbedrijf van Sandro, Maje en Claudie Pierlot, SMCP, is weer een stap dichterbij een beursgang, zo meldt Reuters. Het bedrijf heeft verschillende banken in de arm genomen om zo de beursgang voor te bereiden.

Eind juni maakte SMCP al bekend een beursgang te overwegen. Een beursnotering op de Euronext Paris zou volgens het bedrijf zorgen voor verdere internationale groei en zichtbaarheid. Het bedrijf werkt nu samen met Bank of America Merrill Lynch, JP Morgan Chase en KKR Capital Markets.

De aankondiging van een mogelijke beursgang werd in juni gedaan na de presentatie van sterke verkoopcijfers. Het bedrijf wilde zodoende ‘gebruik maken van het sterke momentum’ en met het bedrijf naar de beurs gaan. Afgelopen jaar steeg de verkoop van de groep met 16,4 procent tot 786 miljoen euro. Het EBITDA kwam neer op 130 miljoen euro dankzij een toename van 120 miljoen. SMCP breidt binnenkort hun aanwezigheid verder uit in Groot-Brittannië door winkels van Sandro en Maje te openen Regent Street, een van de populaire winkelstraten in Londen.

Beeld: Maje Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN