• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Faillissement Score en Chasin’: Potentiële kopers melden zich bij curator

Faillissement Score en Chasin’: Potentiële kopers melden zich bij curator

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Score winkel in Rotterdam Credits: De nieuwe winkel van Score in Rotterdam met een uitgebreid assortiment aan merken in het hogere segment. Beeld via Score.

De Nederlandse Score Group werd op 23 juni failliet verklaard door de rechtbank in Zutphen. De modeketen kampte met dalende verkoopcijfers als gevolg van onder andere de coronacrisis. Desondanks meldt het openbare insolventieregister in een bericht dat meerdere partijen zich bij de curator melden om een doorstart te realiseren.

Over het exacte aantal geïnteresseerden, wordt geen uitspraak gedaan. De curator meldt dat het op dit moment relevante informatie verzamelt die van belang kan zijn voor potentiële kopers. De curator wil hen ‘zo volledig mogelijk informeren wat er te koop is’. Daarna kunnen zij overwegen welke waarde zij aan de overname hechten, meldt het openbare insolventieregister. De curator benadrukt dat niet alle partijen daadwerkelijk de volgende fase zullen bereiken.

Moderetailer Score en spijkbroekenmerk Chasin' telden in totaal vijftig winkels, een webshop en shop-in-shops in het buitenland. Bij de onderneming werken ongeveer 450 personen. “Het personeel van de winkels wordt aangemeld bij het UWV, zodat zij kunnen profiteren van de loongarantieregeling en verzekerd zijn van doorbetaling”, aldus het bericht.

Lees ook:
Chasin'
Score
Score Group