Van de 70 partijen die interesse toonden bij de curatoren voor de overname van V&D zijn er inmiddels nog 10 over. De curatoren Kees van de Meent en Hanneke de Coninck hebben een selectie gemaakt uit de grote groep gegadigden, laten ze maandag weten.

De geselecteerde kandidaten komen zowel uit binnen- als buitenland. Tot en met dit weekend hadden partijen die interesse hadden de tijd om zich te melden bij de curatoren. Deze week krijgen de overgebleven kandidaten inzicht tot een speciale ‘dataroom’, waar ze meer informatie kunnen vinden voor ze een bod uitbrengen. Aan het eind van de week dienen de overgebleven partijen een bod te doen, waarna de curatoren met de laatste kandidaten in gesprek gaan.

De curatoren willen nog niet veel kwijt over wie er tot nu toe interesse heeft getoond in V&D, maar hopen daar volgende week meer over te kunnen zeggen. Eerder werd al gespeculeerd dat de Canadese retailer Hudson’s Bay onder de gegadigden zou zijn. Ook oud-eigenaar Sun Capital zou graag een doorstart maken met het warenhuis, maar die zou zich dit weekend niet hebben aangemeld. De Ondernemingsraad ziet een samenwerking met de private equity partij niet zitten. Mocht Sun Capital V&D toch weer in handen krijgen, dan wil een deel van de directie opstappen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN