• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Moose Knuckles krijgt strategische en financiële steun van Bosideng

Moose Knuckles krijgt strategische en financiële steun van Bosideng

Door Susan Zijp

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Campagnebeeld Moose Sport. Credits: Beeld via Moose Knuckles / Fashion club 70

Het Canadese modemerk Moose Knuckles gaat een strategische samenwerking aan met de Chinese donzen kledinggigant Bosideng. Dit laat Moose Knuckles weten in een persbericht. Volgens het persbericht gaat het om financiële steun en strategische ondersteuning van Bosideng om de positie van Moose Knuckles wereldwijd te verstevigen. De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Bosideng zal een belangrijke investeerder zijn, terwijl Cathay Capital, een toegewijde partner sinds hun eerste investering in 2019, meerderheidsaandeelhouder blijft. Na de samenwerking zullen medeoprichters Ayal Twik en Noah Stern uit het bedrijf stappen als aandeelhouders.

“We beginnen aan een spannend nieuw hoofdstuk voor Moose Knuckles, waarin we onze collecties en categorieën blijven uitbreiden om te voldoen aan de steeds veranderende verwachtingen van onze consumenten over de hele wereld, zodat ze zich in elk seizoen zowel comfortabel als stijlvol voelen,” aldus Victor Luis, uitvoerend voorzitter van Moose Knuckles.

Gao Dekang, de oprichter en voorzitter van de raad van bestuur van Bosideng, vult aan: “Bosideng zal Moose Knuckles aanzienlijke strategische en financiële steun bieden. Dit is een strategische samenwerking met complementaire voordelen die een nieuwe impuls zal geven aan de ontwikkeling op middellange tot lange termijn van zowel Moose Knuckles als Bosideng.”

Lees ook:
Investering
Moose Knuckles