Webshop De Schoenenfabriek overgenomen door Etrias

Etrias Lifestyle Stores heeft de webshop van het failliete de Schoenenfabriek overgenomen. Etrias, een webwinkelketen, wil hiermee haar positie als omnichannel retailer in de schoenenbranche versterken.

Etrias heeft de webwinkel uit de boedel overgenomen van De Schoenenfabriek die in maart failliet ging. Etrias werkt op dit moment aan een doorstart van de webshop. ‘De Schoenfabriek is een waardevolle toevoeging voor Etrias Lifestyle Stores dankzij het onderscheidende assortiment en de uitstekende klantbeleving’, wordt gemeld in een persbericht.

Het is niet de eerste overname voor Etrias. Begin 2016 nam het schoenenspeciaalzaak Onlybrands.nl over en afgelopen augustus kocht het Tennisplanet aan. Etrias heeft één fysieke winkel in Vught in Nederland en heeft daarnaast gespecialiseerde webwinkels voor consumenten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

De Schoenenfabriek ging in maart failliet, maar probeerde nog een doorstart te realiseren. Eind april werd bekend dat dit niet gelukt was.

Beeld: De Schoenenfabriek

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN