• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Winkelautomatisering complex? Vendit houdt het simpel

Winkelautomatisering complex? Vendit houdt het simpel

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

12 sep. 2019

Business

Succesvol ondernemen start met een betrouwbare automatiseringsoplossing. Vendit heeft ruim dertig jaar ervaring in kassasystemen en (winkel)automatisering voor kleine en grote retailers, combiwinkels, groothandelsbedrijven, franchise- en inkooporganisaties. Alle oplossingen worden volledig in eigen huis ontwikkeld en kenmerken zich door gebruiksvriendelijkheid.

Compleet pakket

Vanuit één omgeving hebben ondernemers overzicht en inzicht in hun gehele bedrijf. Een totaalpakket, voorzien van een dashboard, uitgebreide managementrapportages en koppelingen met het boekhoudprogramma en de webshop. De oplossing van Vendit genereert informatie die ondernemers gericht kunnen inzetten om hun omzet te verhogen. Zo zijn zij altijd verzekerd van actuele voorraad- en artikelinformatie en optimaal rendement, zowel online als offline.

Ruim 10.000 gebruikers

Omdat iedere branche andere specialismen vraagt, heeft Vendit de functionaliteiten in het systeem aangepast aan de werkwijze van ondernemers in de diverse branches. Denk aan specifieke functionaliteiten voor de fashionbranche, waaronder seizoencollecties, productie, levertijden en kleur- en maatbogen. Ruim 10.000 gebruikers in meer dan 40 branches maken iedere dag gebruik van het Vendit afrekensysteem en de e-commercetoepassingen.

Klik hier voor verdere informatie over Vendit.