• Home
  • Nieuws
  • Cultuur
  • Deze Rotterdammers maken kans om Modeburgemeester te worden

Deze Rotterdammers maken kans om Modeburgemeester te worden

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Cultuur

Rotterdam Centrum is op zoek naar eerste Modeburgemeester. Credits: via Snip Snap

De finalisten die kans maken om Modeburgemeester van Rotterdam te worden, zijn bekend. De jury koos vijf modebewuste Rotterdammers uit die de laatste fase van de zoektocht ingaan, zo meldt Rotterdam Centrum in een persbericht.

Het zijn Lee Drogt, Realayah Maddmmmin, Dominique Nossent, Odair Pereira en Isabell Schulz die de finale hebben bereikt. Eén van hen mag zich binnenkort de allereerste Modeburgemeester van Rotterdam noemen.

Aan die titel hangt verantwoordelijkheid. Zo moet de Modeburgemeester iedere week een bericht op diverse sociale platforms publiceren, zoals posts over de nieuwste looks, mode-tips en de laatste modetrends. Daarnaast dient de Modeburgemeester minimaal twee uur per maand aanwezig te zijn op sociale evenementen én nieuwe samenwerkingen met retailers op de kaart zetten.

De winnaar wordt aanstaande zaterdag, 14 september, bekendgemaakt tijdens het eerste mode-evenement van Rotterdam Centrum. De winnaar neemt niet alleen de titel ‘Modeburgemeester’ in ontvangst, maar ontvangt ook 750 euro shoptegoed per maand voor een jaar lang.

Rotterdam