15-jarige Klaskie mode-winnaar van Kunstbende

De winnaars van Kunstbende 2019 zijn bekend. In de categorie fashion ging de 15-jarige Klaskie uit Wormerveer met de hoofdprijs vandoor. In acht categorieën werden prijzen uitgereikt en de winnaars van de eerste prijs mogen optreden op diverse grote podia in Nederland.

De 15-jarige Berit uit Friesland kreeg de tweede prijs uitgereikt en de 18-jarige Anna van der Werf uit Voorhout maakt de top drie af. Naast mode, werden ook prijzen uitgereikt in de categorieën dans, dj, expo, film, muziek, taal en theater.

15-jarige Klaskie mode-winnaar van Kunstbende15-jarige Klaskie mode-winnaar van Kunstbende15-jarige Klaskie mode-winnaar van Kunstbende15-jarige Klaskie mode-winnaar van Kunstbende15-jarige Klaskie mode-winnaar van Kunstbende15-jarige Klaskie mode-winnaar van Kunstbende15-jarige Klaskie mode-winnaar van Kunstbende15-jarige Klaskie mode-winnaar van Kunstbende

Kunstbende is een podium voor talent tussen de 13 en 18 jaar. Elk jaar worden tijdens voorrondes de beste acts geselecteerd die vervolgens op het Kunstbende Youngs Creators festival optreden. Daar worden de beste beloond met een prijs. De winnaars van de eerste plaats in elke categorie krijgen een jaar lang persoonlijke coaching.

Beeld: Via Kunstbende/ Marcel Krijgsman

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN