Adidas benoemt nieuwe CFO

Adidas Group heeft Harm Ohlmeyer benoemt tot chief financial officer (CFO). Op 12 mei zal hij het stokje overnemen van Robin J. Stalker die de positie 16 jaar lang heeft vervuld.

Sinds 2011 leidt Ohlmeyer de wereldwijde e-commerce van het merk en sinds kort als senior vice president van digitale merk commercie. Van 2014 tot en met 2016 had hij ook een positie als senior vice president van verkoopstrategie en excellentie bij Adidas.

“De laatste paar jaren heeft Harm Ohlmeyer een onmisbare rol gespeeld bij de digitale transformatie van het bedrijf en heeft, samen met zijn team, de e-commerce verkoop van 50 miljoen euro naar 1 miljard gebracht. Daarbij heeft hij een geïntegreerd omnichannel verkoopstrategie geïmplementeerd over alle kanalen en daardoor de weg vrijgemaakt voor de succesvolle uitvoering van de bedrijfsstrategie ‘Creating the New’,” zegt Igor Landau, hoofd van de raad van bestuur van Adidas Group. “Als CFO, brengt hij kennis en een achtergrond in financiën in de raad van bestuur, waardoor we vast kunnen houden aan het doorzetten van Adidas’ dynamische groei.”

Woensdag 8 maart publiceert Adidas jaarcijfers 2016. FashionUnited rapporteert.

Foto: Harm Ohlmeyer, credit Adidas

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN