Asos breidt het management team uit. De e-tailer heeft namelijk de functie van Chief Growth Officer in het leven geroepen. Robert Birge neemt de taak op zich vanaf 3 december.

Birge is verantwoordelijk voor het stuwen van winstgevende groei en het integreren van de marketing activiteiten in de strategische planning, analytics en de klantervaring, aldus Asos in het statement. Dankzij de functie zal Birge in totaal 1370 mensen onder zich hebben. Verdere details over de functie worden niet gegeven.

Asos meldt dat de aanstelling van Birge een van de eerste is in een reeks van wervingen die het management team zullen versterken ‘en zullen zorgen dat het bedrijf goed georganiseerd is voor de volgende groeifase’. “Robert’s heeft bewezen dat hij marketing programma’s met een hoge impact kan opzetten voor snelgroeiende e-commerce bedrijven. Dit betekent dat hij de ideale kandidaat is voor deze rol. Mede omdat meer dan de helft van onze omzet komt van internationale markten, zal zijn internationale ervaring helpen om gebruik te maken van de kansen die voor ons liggen,” aldus Asos CEO Nick Beighton.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN