• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • ‘Bruno Pavlovsky wordt nieuwe hoofd Fédération de la Haute Couture et de la Mode’

‘Bruno Pavlovsky wordt nieuwe hoofd Fédération de la Haute Couture et de la Mode’

Door Nora Veerman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Bruno Pavlovsky. Beeld: ANDAM

Bruno Pavlovsky, president mode bij Chanel, wordt zeer waarschijnlijk de nieuwe voorzitter van de Fédération de la Haute Couture et de la Mode (FHCM). Dat melden internationale media, waaronder WWD. Pavlovsky moet nog officieel worden verkozen; dat zou gebeuren tijdens de algemene ledenvergadering van de FHCM op 1 juli.

Pavlovsky wordt daarmee de opvolger van Ralph Toledano, die de functie van voorzitter sinds 2014 bekleedt. Toledano heeft er inmiddels drie termijnen bij de FHCM op zitten, wat betekent dat hij niet opnieuw verkozen kan worden. Wordt Pavlovsky’s opvolging op 1 juli bevestigd, dan wil hij het werk van zijn voorloper voortzetten, zo schrijft WWD.

Pavlovsky is inmiddels al onderdeel van het uitvoerend bestuur van de FCHM, samen met Francesca Bellettini, Guillaume de Seynes, Sidney Toledano en Pascal Morand.

De FHCM steunt en promoot Franse modeontwerpers en merken, binnen de categorieën haute couture, vrouwenmode en herenmode. De FHCM is tevens organisator van de Parijse modeweken.

Bruno Pavlovsky
Federation de la Haute Couture et de la Mode
FHCM