• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Canada Goose benoemt nieuwe Chief Technology Officer en benoemt nieuwe leden Raad van Bestuur

Canada Goose benoemt nieuwe Chief Technology Officer en benoemt nieuwe leden Raad van Bestuur

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Canada Goose-winkel in Tokyo. Credits: Business Wire.

Canada Goose Holdings Inc. heeft een nieuwe Chief Technology Officer benoemd: Marjan Anwar Khan. Daarnaast voegt het bedrijf ook twee nieuwe leden toe aan de Raad van Bestuur en neemt het afscheid van een lid en van de Chief Product Officer, Woody Blackford, dat wordt allemaal bekendgemaakt in een persbericht.

Khan zal in haar rol als CTO de technologische evolutie van Canada Goose gaan leiden. Dat betekent dat ze zich bezig zal houden met het ontwikkelen van een systeembrede architectuurstrategie, het bevorderen van de digitale strategie, het implementeren van AI en automatiseringspraktijken en het bevorderen van nieuwe zakelijke partnerschappen.

Het zijn Gary Saage, voormalig Chief Financial Officer van Richemont, en Jennifer Davis, partner van Bain Capital Private Equity, die de Raad van Bestuur van Canada Goose betreden. Beiden zijn onmiddellijk benoemd als nieuwe leden. Davis treedt daarmee in de schoenen van Josh Bekenstein die zich terugtrekt uit de Raad van Bestuur.

Saage heeft een uitgebreide ervaring in de luxe-industrie en zat in zijn meest recente rol als Chief Financial Officer op de stoel bij de Richemont groep in Zwitserland. Davis wordt gezien als een ‘doorgewinterde executive’ en heeft tientallen jaren ervaring op papier staan in investment banking.

Wie de CPO-rol op zich zal nemen, is nog niet bekend. De zoektocht naar een vervanger voor Blackford werd al voor zijn vertrek in gang gezet, zo staat in het persbericht.

Canada Goose
Canada Goose Holdings Inc.