• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Carin Frijters nieuwe voorzitter beroepsvereniging BNS Crisp

Carin Frijters nieuwe voorzitter beroepsvereniging BNS Crisp

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Carin Frijters, oprichter van CF Retail en Retailtheater, is door de leden van BNS Crisp, een beroepsvereniging speciaal voor interieurstylisten en vastgoedstylisten gekozen tot nieuwe voorzitter. Dit maakt de organisatie middels een persbericht bekend. Zij volgt in deze functie Yvonne Kleber op.

“Ik kijk terug op een mooie periode waarin we met BNS Crisp grote stappen hebben kunnen zetten. Een goed moment om het stokje door te geven aan Carin Frijters. Met haar visie en enthousiasme weet ik zeker dat zij in staat is de organisatie verder naar een volgend niveau te tillen,” aldus Kleber in het persbericht

Carin Frijters is oprichter van CF retail en RetailTheater, auteur van de retailbijbel ‘Prikkel de Koopknop’ en het praktische boek ‘RetailTheater’. Frijters heeft haar sporen verdiend in de retailwereld waarin zij al 33 jaar opereert. Zij werkte onder meer voor Chase Concept Store en de Bijenkorf.

In het persbericht zegt de ondernemer erg veel zin te hebben in het driejarige voorzitterschap dat per direct van start gaat. “BNS Crisp is er voor stylisten die bij willen blijven, die op zoek zijn naar frisse inspiratie, kennis willen opdoen en hun netwerk willen verbreden. Kleber heeft de vereniging sterk geprofessionaliseerd en die stijgende lijn wil ik voortzetten. Eén van mijn doelstellingen is om te kijken hoe we nog beter kunnen inspelen op een markt die continu aan veranderingen onderhevig is. Uiteraard zoek ik graag naar samenwerking met experts die kunnen helpen om BNS Crisp in de toekomst inhoudelijk op een nog hoger niveau te brengen aldus Frijters.

Beroepsvereniging BNS Crisp werd in 2009 opgericht en heeft ruim 300 leden. BNS Crisp is er speciaal voor professionele interieurstylisten en vastgoedstylisten.

BNS Crisp
Carin Frijters
Yvonne Kleber