• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • CEO Gap verlaat bedrijf

CEO Gap verlaat bedrijf

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Jeff Kirwan, CEO en merk voorzitter, verlaat Gap. Dit maakt Gap Inc. bekend in een persbericht op de website. Een vervanger voor Kirwan is nog niet aangesteld.

“Onder de leiding van Jeff hebben we significante voortgang geboekt met het operationele model van Gap. We zijn sneller en reageren beter dan ooit tevoren, we hebben onze kwaliteit en pasvorm verbeterd en we hebben het merk gefocust op een esthetiek waar onze klanten van houden; casual, optimistisch en Amerikaans,” aldus Art Peck, CEO van Gap Inc., het moederbedrijf van het merk Gap. “We hebben ook de resultaten gezien van exceptionele marketing en klantbetrokkenheid in toegenomen traffic, verbeterde verkoop en de kracht van onze digitale zaken.”

Peck vervolgt dat het merk echter niet de operationele excellentie en versnelde winstgroei heeft bereikt ‘waarvan we weten dat het mogelijk is bij Gap’. “Nu we in de volgende fase van de ontwikkeling van het merk stappen, waren Jeff en ik het eens dat het de juiste tijd is voor een wisseling van leiderschap.” Brent Hyder neemt de taak van interim CEO en voorzitter op zich. Hyder was hiervoor COO bij Gap en is op dit moment voorzitter van de afdelingen global talent en sustainability.

Gap
Gap Inc