• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • CEO Kenzo stapt over naar Marc Jacobs

CEO Kenzo stapt over naar Marc Jacobs

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Eric Marechalle, huidig CEO bij Kenzo, wordt de nieuwe CEO van Marc Jacobs, zo meldt WWD. Hij vervangt Sebastian Suhl vanaf het derde kwartaal van dit jaar.

Marechalle wordt aangesteld met de hoop dat hij de zaken weer kan verbeteren, meldt WWD. Na het eerste kwartaal werd Marc Jacobs namelijk nog genoemd als ‘een van de weinige negatieve resultaten in de groep’ door de CFO van de LVMH groep Jean-Jacques Guiony. Volgens Pierre-Yves Roussel, de CEO van de groep, zal de ‘ervaring in brand management’ van Marechalle Marc Jacobs ‘nieuwe energie geven om verder te ontwikkelen’.

Suhl stapt weliswaar op als CEO, maar zal nog wel betrokken blijven bij het management van Marc Jacobs, meldt WWD. Dit zal vooral in de overgangsperiode zijn, maar zijn exacte functie tijdens de transitie is niet bekend.

Bij het merk zijn al enige tijd herstructureringen aan de gang. In 2015 werd de Marc by Marc Jacobs lijn al ondergebracht bij het hoofdmerk. Ook gaf het merk aan de efficiëntie van het bedrijf te willen verhogen en alle activiteiten vanuit New York voort te willen zetten.

Beeld: Marc Jacobs Facebook

KENZO
Marc Jacobs