• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • CEO Lululemon Athletica stapt per direct op

CEO Lululemon Athletica stapt per direct op

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Laurent Potdevin is opgestapt als CEO van Lululemon Athletica. Dit maakt het bedrijf bekend in een persbericht. “Lululemon verwacht van alle medewerkers dat ze het hoogste niveau van integriteit en respect voor elkaar tonen en Meneer Potdevin voldeed niet aan deze gedragsstandaard,” aldus het persbericht.

Potdevin is opgestapt als CEO en als directielid van Lululemon. “De directieleden zijn per direct begonnen met een zoektocht naar een bewezen en zeer ervaren wereldwijde Chief Executive Officer.” Op dit moment zijn drie andere medewerkers van het bedrijf aangewezen om de taken van Potdevin op zich te nemen: Celeste Burgoyne, Stuart Haselden en Sun Choe.

“Dit was een moeilijke en weloverwogen beslissing, de directie bedankt Laurent voor zijn werk van het versterken van het bedrijf en het positioneren van het merk voor de toekomst,” aldus Glenn Murphy, voorzitter van het bedrijf. “Cultuur is het hart van Lululemon en het is de verantwoordelijkheid van de leiders om de juiste toon te zetten in onze organisatie. Het beschermen van de bedrijfscultuur is een van de belangrijkste taken van de directie.”

Lululemon
Lululemon Athletica