CEO Premium Brands stapt na nog geen 8 maanden op

Nog geen jaar na haar aanstelling als CEO bij DG Premium Brands, heeft Paula Schneider haar rol neergelegd.

Delta Galil heeft aan WWD het vertrek van Paula Schneider bevestigd. "We kunnen het vertrek van Paula Schneider als chief executive officer van DG Premium Brands, een onderdeel van Deltal Galil Industries, bevestigen. We zoeken op dit moment naar een leider voor DG Premium Brands die de merken kan tot hun volle potentie kan laten groeien. We wensen Paula veel succes in haar toekomstige ondernemingen."

Afgelopen oktober werd bekendgemaakt dat Schneider de positie van chief executive officer op zich zou nemen bij DG Premium Brands. Ze kwam hierdoor aan het hoofd te staan van merken zoals 7 For All Mankind, Ella Moss en Splendid.

Schneider was voorheen CEO bij American Apparel en stapte onverwachts op in oktober afgelopen jaar. “Ik ben blij voor de enorme kansen in het kweken van elk van deze merken, met Delta Galil’s uitgebreide productie-expertise, kwalitatief hoogwaardige producten en toewijding aan innovatie die mij ondersteunen, " zei ze in een verklaring destijds.

Delta Galil Industries zag in het afgelopen kwartaal een stijging van 31 procent en behaalde een omzet van 376.3 miljoen dollar (345 miljoen euro).

Beeld: 7 For All Mankind Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN