• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Chloé stelt Gabriela Hearst aan als nieuwe creatief directeur

Chloé stelt Gabriela Hearst aan als nieuwe creatief directeur

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Gabriela Hearst volgt Natacha Ramsay-Levi op als creatief directeur bij Chloé. Dit meldt de ontwerper op haar website. Hearst neemt per direct de functie op zich, maar blijft ook aan als creatief directeur van haar eigen modemerk.

“Ik ben dankbaar voor een kans bij een geliefd merk zoals Chloé. Ik ben dankbaar voor Natacha Ramsay-Levi en de andere ontwerpers die haar voorgingen die de verder hebben gebouwd op de visie van Gaby Aghion [de oprichter van Chloé, red.],” aldus Hearst in het statement.

Hearst startte in 2015 haar eigen gelijknamige label. Begin 2019 nam LVMH een minderheidsbelang in het modehuis. Met haar merk sleepte ze de American Womenswear Designer of the Year Award in de wacht tijdens de CFDA Fashion Awards afgelopen september. In oktober debuteerde ze met haar merk op de kalender van Paris Fashion Week. Voordat ze haar gelijknamige merk opstartte in 2015 had ze al een ander merk genaamde Candela.

Chloé maakt de aanstelling van Hearst bekend enkele dagen na het vertrek van Ramsay-Levi. Vorige week meldde het merk al dat het op korte termijn een vervanger aan zou kondigen, maar een exacte timing werd destijds nog niet genoemd.

Chloe
Gabriela Hearst