Boudewijn Beerkens wordt de nieuwe CEO van de Cofra Holding. Dat heeft het moederbedrijf van de modeketen C&A donderdag middels een persbericht bekendgemaakt. 1 maart 2019 start Beerkens met zijn nieuwe functie.

Beerkens wordt verantwoordelijk voor de 'verdere groei en diversificatie', laat het bedrijf in het persbericht weten. De CEO rapporteert direct aan Martijn Brenninkmeijer, de voorzitter van Cofra Holding en huidige ceo

"Door zijn indrukwekkende en internationale carrière bij verschillende bedrijven, heeft Beerkens bewezen een sterke leider te zijn die consequent grote prestaties levert. We zijn ervan overtuigd dat zijn leiderschap, zijn ervaring in verschillende sectoren en de niet-aflatende focus op portfolio-management en operationele uitmuntendheid hem in staat stelt uitzonderlijke resultaten te leveren voor Cofra", aldus Brenninkmeijer over de nieuwe ceo in het persbericht.

Beerkens was tussen 2013 en 2016 werkzaam als CFO voor SHV Holding, het conglomeraat van de familie Fentener van Vlissingen. Daarvoor werkte Beerkens bijna elf jaar als cfo voor uitgeverij en informatiedienstverlener Wolters Kluwer.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN