Deel topmanagement vertrekt bij Clarks, Victor Herrero nieuwe CEO

Drie personen uit het topmanagement van schoenenmerk Clarks hebben het bedrijf verlaten. Dat melden internationale media, waaronder Drapers Online. CEO Giorgio Presca, CCO Massimo Barzaghi en CPO Difna Blamey zouden vorige week alledrie vertrokken zijn. Directeur Victor Herrero is daarop aangesteld als nieuwe CEO en voorzitter van het bedrijf.

De oorzaak van het vertrek van Presca, Barzaghi en Blamey wordt niet bekendgemaakt. Wel weet Drapers te vermelden dat Blamey een tijdelijk contract had bij Clarks. Presca was sinds 2019 bij Clarks werkzaam.

Herrero, voorheen CEO bij Guess, heeft een deel van hun taken overgenomen. LionRock Capital, het private equity-bedrijf dat een meerderheidsbelang heeft in Clarks, zou momenteel bezig zijn de andere managementposities opnieuw te vullen.

Clarks verkocht het meerderheidsbelang aan het Aziatische LionRock afgelopen najaar. De firma investeerde 110,7 miljoen euro in Clarks. Hiermee zou het bedrijf op de lange termijn kunnen groeien, en zou het merk nieuw leven ingeblazen kunnen worden, zo meldde Clarks destijds.

FashionUnited heeft contact gezocht met Clarks, maar is nog in afwachting van een reactie.

Beeld: Clarks

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN