• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Directeur damesmode weg bij Marks & Spencer

Directeur damesmode weg bij Marks & Spencer

Door Yasmine Esser

12 aug 2015

Nog geen maand na het vertrek van John Dixon stapt ook Frances Russell op bij Marks & Spencer. Russell was directeur damesmode, Dixon was als hoofd van de afdeling General Merchandise haar baas.

Jo Jenkins, verantwoordelijk voor de lingeriecollecties, gaat nu ook de damesmode op zich nemen. Ze werkt twee jaar voor de winkelketen, en was daarvoor vijftien jaar in dienst bij Next.

"We zijn blij dat Jo Jenkins promotie maakt en een grotere rol zal krijgen als directeur dameskleding, lingerie en beauty. Ze heeft een schat aan ervaring," zegt het bedrijf in een verklaring. "We willen Frances Russell graag bedanken voor haar belangrijke bijdrage aan Marks & Spencer en wensen haar het allerbeste voor de toekomst."

Volgens Drapersonline.com is Steve Rowe, Dixons opvolger bij General Merchandise, verantwoordelijk voor het vertrek van Russell. Uit een interne memo, in handen van Drapersonline.com, zou blijken dat Rowe gelooft in een nauwere samenwerking tussen de afdelingen damesmode, lingerie en beauty.

Wat Russell nu gaat doen, is nog niet bekend.

CCpage
frances russell
john dixon
M&S
Marks & Spencer