• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Fashion Cloud benoemt nieuwe sales director

Fashion Cloud benoemt nieuwe sales director

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Holger Klein, de nieuwe sales director van Fashion Cloud. Credits: Fashion Cloud

B2B-platform Fashion Cloud benoemt Holger Klein als sales director, dat maakt Fashion Cloud bekend in een persbericht. Klein zal zich richten op het optimaliseren van verkoopstrategieën en het uitbouwen van duurzame klantrelaties op nationaal en internationaal niveau.

Klein neemt meer dan twintig jaar ervaring in de IT-industrie met zich mee. In zijn carrière focuste hij zich voornamelijk op gebieden zoals verkoop, business development en het uitbreiden van wereldwijde markten, telkens met een focus op ERP-systemen en cloud-oplossingen. Zo werkte Klein bijvoorbeeld voor bedrijven zoals Oracle NetSuite en IFS.

“In mijn nieuwe functie combineer ik mijn ervaring uit de software- en SaaS-industrie en uit het runnen van mijn eigen retailbedrijf. Ik vind het geweldig om deel uit te maken van zo’n innovatief en waardegedreven team met boeiende klanten en doelstellingen”, aldus Klein over zijn nieuwe rol als sales director.

“Klein heeft een schat aan ervaring in de tech-industrie; van zijn focus op ERP-systemen en cloud-oplossingen tot het schalen van verkoopstrategieën in verschillende markten. Als Director of Sales zal hij een cruciale rol spelen in het behalen van onze ambitieuze doelen”, aldus René Schnellen, medeoprichter van Fashion Cloud, in het persbericht.

Fashion Cloud