Gant benoemt Brian Grevy als nieuwe CEO

Gant heeft een nieuwe CEO. Brian Grevy neemt de rol op zich en neemt de functie over van Patrik Nillson die zijn post na vier jaar verlaat. Dat maakt Gant bekend in persbericht. Grevy werkt al sinds 2016 als Chief Marketing Office bij het merk, maar gaat vanaf nu het Amerikaanse lifestyle-merk wereldwijd aansturen. Grevy rapporteert aan bestuursvoorzitter Thierry Guibert.

"Brian is een belangrijke speler binnen ons wereldwijde management en ik ben dan ook zeer verheugd om hem aan te mogen stellen als CEO," aldus bestuursvoorzitter Thierry Guibert in het persbericht. "Zijn inzicht in hoe merken om moeten gaan met de snel veranderende retailtrends, is nu al onmisbaar gebleken voor de groei van Gant. Zijn gepassioneerde leiderschap en eindeloze nieuwsgierigheid kunnen Gant naar een hoger niveau tillen.”

Grevy heeft al 20 jaar ervaring in managementfuncties, waaronder merk- en productontwikkelingstrajecten. Voordat hij bij Gant begon, was Grevy General Manager of Training bij Adidas. In zijn functie als CEO bij Gant is zijn eerste prioriteit het ontwikkelen van een strategie die waarde hecht aan de klant en verdere groei van Gant stimuleert.

"Ik ben zeer vereerd met deze aanstelling en kijk ernaar uit mijn nieuwe rol uit te voeren," zegt Grevy. " Gant heeft een enorme heritage en een nog grotere potentie, twee redenen waarom ik destijds ook ben begonnen bij Gant. Onze intentie is het voortzetten en versterken van ons bedrijf over alle markten via nieuwe innovaties. De ambitie is om ook operationele verbeteringen door te voeren in de gehele keten. Ik kijk ernaar uit om met het team samen te werken en onze successen te vieren in de komende jaren."

Gant is aanwezig in meer dan 70 markten wereldwijd en heeft 750 winkels en 4.000 geselecteerde verkooppunten.

Beeld: Gant

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN