Gerry Weber benoemt nieuwe wholesale director voor DACH-regio

Gerry Weber International AG krijgt een nieuwe wholesale director voor de DACH-regio. Per 1 juli is Michael Dotterweich verantwoordelijk voor de gehele groothandel van de merken Gerry Weber en Talkabout, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

Dotterweich vervangt Jens Herzig, die Gerry Weber eind juni zal verlaten. De nieuwe wholesale director werkte meest recent voor modelabel More & More. “Dotterweich is een ervaren leider met uitstekende branchekennis,” reageert Ralf Weber, CEO van Gerry Weber International, op de aanstelling. Dotterweich heeft al ervaring bij Gerry Weber, waar hij twee jaar geleden sales manager voor de DACH-regio was. “We waarderen zijn uitgebreide know-how,” aldus Weber.

Naast Gerry Weber en Talkabout is de in 1973 opgerichte modegroep Gerry Weber International AG eigenaar van de labels Taifun, Samoon, Hallhuber en sinds kort Gr[8]ful. Het bedrijf is met zo’n 3.900 verkooppunten, waarvan 1.270 eigen winkels, aanwezig in zestig landen wereldwijd. In boekjaar 2017 rapporteerde de groep een nettoverlies van 800.000 euro en een omzet van 880,9 miljoen euro.

Beeld: Michael Dotterweich via Gerry Weber

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN