• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Helena Foulkes nieuwe CEO Hudson’s Bay Company

Helena Foulkes nieuwe CEO Hudson’s Bay Company

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Hudson’s Bay Company heeft een nieuwe CEO gevonden. Helena Foulkes is aangesteld als de opvolger van Jerry Storch. Dit maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

“Helena is een transformerend leider die het bedrijf zal verfrissen met een nieuw perspectief nu we HBC positioneren voor de toekomst,” aldus Richard Baker, interim CEO van het bedrijf. Baker zal vanaf 19 februari, de dag dat Foulkes aantreedt, verder gaan als voorzitter van HBC. “Door haar 25 jaar aan ervaring in retail, heeft ze bewezen sterke en strategische keuzes te maken die de klant op de eerste plaats zetten. Deze keuzes hebben een impact gehad op het succes van de zaken. De directie en ik zijn verheugd om Helena aan het roer te zetten en haar waardevolle ervaring aan het bedrijf toe te voegen.”

Foulkes was hiervoor werkzaam als uitvoerend vice president van CVS Health sinds 2014. Voor haar werk bij CVS werkte Foulkes bij Goldman, Sacks & Co en Tiffany and Co. “HBC heeft een fantastisch portfolio aan retail banners, waardevol vastgoed en een innovatieve aanpak die de mogelijkheid geven om te winnen. De toekomst van retail zal gedefinieerd worden door bedrijven die creatief nadenken over waar de consumer en de wereld heen gaat. Ik zie er naar uit om te werken met dit geweldige team, naar hen en onze partners te luisteren om verder te bouwen op strategieën die HBC’s fysieke en digitale aandelen inzetten en onze effectiviteit verdiepen.”

HBC
Helena Foulkes
Hudson's Bay Company
Jerry Storch