• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Iris van Wees en Garciabello grote winnaars bij Fashionclash

Iris van Wees en Garciabello grote winnaars bij Fashionclash

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Fashionclash beleefde afgelopen weekend alweer de elfde editie. Tijdens het modefestival werden diverse prijzen uitgereikt waaronder de Fashion Makes Sense Award 2019. Dit jaar vielen Iris van Wees, die eerder dit jaar ook meedeed aan Lichting 2019, en Garciabello in de prijzen.

Graciabello credit Candelo Santiago

Garciabello ging naar huis met de juryprijs van 2.500 euro. Iris van Wees won de public award ter waarde van 1.000 euro. De eervolle vermelding van de jury ging naar Elke Lutgerink. De jury bestond uit John de Greef, Emy Demkes, Marlo Saalmink en Sjaak Hullekes.

Foto's ceremonie: Pasarella Photography

Naast de Fashion Makes Sense 2019 Award werden tijdens het driedaagse evenement nog zes andere awards uitgereikt. De Fashionclash Festival Talent Award 2019 ging naar TVDN (Tom van der Borght) en hij sleepte ook de Clash Award in de wacht. De Chapeau Magazine Talent Award ging naar Max Niereisel en de NextGen Award ging naar Chiron Floris. Modemerk Teun van Teun Seuren ging naar huis met de NextLevel Award en Michelle Cornelissen won de Body Alumni Award.

Foto's Iris van Wees credit Darren Smith

Beeld: Via FashionClash. Homepagefoto ceremonie credit Pasarella Photography

FashionClash
FashionMakes Sense Award
garcia bello
Garciabello
Iris van Wees