• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Jan Bongers nieuwe directeur European Fashion bij Euretco

Jan Bongers nieuwe directeur European Fashion bij Euretco

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

De EK/servicegroup, eigenaar van de Nederlandse retailserviceorganisatie Euretco, heeft Jan Bongers per 1 maart 2018 aangesteld als directeur European Fashion. Binnen deze rol zal Bongers zich bezighouden met het verder ontwikkelen van de Europese modestrategie van het bedrijf, zo meldt Euretco in een persbericht.

”Euretco Fashion heeft de afgelopen jaren een zeer stevige en solide positie in Nederland opgebouwd,” zegt Steve Evers, lid van het bestuur van EK/servicegroup en Euretco, in het bericht. “We maken met fashion de sprong van Nederlandse naar Europese schaal en Jan Bongers gaat leiding geven aan dit proces.” Tegelijkertijd meldt Evers dat Mike Spoelder als director customer relations zich binnen deze nieuwe organisatiestructuur bezig zal houden met de contacten met ondernemers en leveranciers.

Jan Bongers heeft al ruime ervaring in het bedrijfsleven, onder andere in de non-food retail. Hij heeft vanaf 2013 bij Dunlop Protective Footwear gewerkt als Global Marketing Director, en andere namen die op Bongers’ CV staan zijn onder andere Philips en Kijkshop. Voor zijn nieuwe baan zal Bongers vanuit Euretco’s kantoor in Hoevelaken werkzaam zijn.

Euretco is een Nederlandse retailserviceorganisatie die zich bezighoudt met zaken als franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan ondernemers. Enkele winkelconcepten die bij Euretco horen, zijn The Athlete’s Foot, Intersport en Multimate.

EK Servicegroup
Euretco
Jan Bongers