• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Levi Strauss & Co. kondigt eerste Chief Digital Officer aan

Levi Strauss & Co. kondigt eerste Chief Digital Officer aan

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Image: Levi Strauss & Co

Levi Strauss & Co. benoemt Jason Gowans als nieuwe senior vice president en chief digital officer. Growans vervult beide functies vanaf 6 februari, dat maakt Levi’s bekend in een persbericht.

Gowans wordt verantwoordelijk voor het samenbrengen van Levi’s engineering, gegevens, Al en digitaal productbeheer om leiding te geven aan digitale inspanningen voor de e-commerce en de digitale go-to-market. De nieuwe CDO rapporteert rechtstreeks aan huidig CEO, Michelle Gass.

Het is de eerste keer dat Levi’s een CDO aanstelt. Het aanstellen van de CDO is volgens het bedrijf nodig om te kunnen groeien op digitaal gebied, bijvoorbeeld om de direct-to-consumer-markt te laten groeien door de productiviteit, service en loyaliteit te verbeteren en te versnellen op e-commerce gebied. Levi’s wil de komende jaren groeien, waarbij het digitale domein hoog op de agenda staat.

Voordat Gowans aan boord stapte bij Levi’s werkte hij tien jaar bij Nordstrom. Daar vervulde hij diverse marketing-, data science- en digitale functies. In zijn laatste jaar zat hij op de senior vice president of Digital Commerce-stoel. Gowans leidde de groei van Nordstrom’s digitale activiteiten.

Levi's
Levi Strauss & Co