Missoni-telg Margherita Maccapani Missoni keert terug bij het Italiaanse modehuis. Dit bevestigd haar moeder Angela Missoni tegen WWD. Margherita zal de functie van creatief directeur van de M Missoni-lijn op zich nemen. Haar eerste collectie zal die van lente/zomer 2020 zijn.

Margherita zal verantwoordelijk zijn voor het verder differentiëren van de lijn die wordt gezien als de ‘jongere’ collectie van Missoni, het herpositioneren en het uitbreiden van M Missoni wereldwijd. Het merk is in 60 landen ter wereld beschikbaar en heeft meer dan 700 verkooppunten. M Missoni wordt voornamelijk verkocht door middel van groothandel, maar de vice president van de Missoni Group, Michele Norsa, ziet ruimte voor M Missoni winkels en grotere flagship winkels van Missoni krijgen een M Missoni shop-in-shop, aldus WWD.

Margherita startte in 2015 haar eigen kindermodemerk, dat inmiddels in stopgezet. Ze werkte daarna onder andere samen met Splendid, Yoox, Away, Pottery Barn Kids en Ximena Kavalekas. Margherita zal verantwoordelijk zijn voor alle aspecten van M Missoni.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN