Bas Possen en Maarten Oldenhof van de maatpakkenbedrijven Possen en Pak gaan uit elkaar. Oldenhof heeft op eigen initiatief besloten om een nieuwe onderneming te starten. Dat maken de heren bekend middels een vandaag verschenen persbericht.

De samenwerking hield drie jaar stand. Oldenhof had de wens had een eigen zaak te starten. Possen gaat op de huidige locatie in de Pilotenstraat verder met Possen en Pak. Eigenaar Possen laat weten zich te focussen op de toekomst waarin hij vrij is een eigen koers te varen.

Oldenhof heeft een paar panden verderop Olde & Hoff geopend, wederom een maatpakkenwinkel. Een deel van het personeel volgt Oldenhof naar de nieuwe onderneming, zo laat Oldenhof weten aan FashionUnited.

In 1969 startte Wim Possen zijn gelijknamige onderneming in het Limburgse Brunssum. Oudste zoon Bas neemt het bedrijf in 1999 over. Possen was één van de eerste ondernemingen wereldwijd die gebruik maakte van 2D en 3D bodyscans voor maatkleding.

Maarten Oldenhof voegt zich in 2015 bij de firma Possen, na eerder werkzaam te zijn geweest als Managing Director bij CS Digital Media. In een verder verleden was Oldenhof als CEO van voetbalclub Ajax verantwoordelijk voor de bouw van de Amsterdam ArenA.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN