• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Maison365 stelt nieuwe CCO aan

Maison365 stelt nieuwe CCO aan

Door Veerle Versteeg

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Beeld: Maison365

Personal shopping service Maison365 heeft een nieuwe Chief Commercial Officer benoemd. Dit heeft het Nederlandse modebedrijf aangekondigd in een persbericht. Voormalig Bijenkorf verantwoordelijke Kim Kennedie bekleedt sinds 1 december de functie van CCO, zo is te lezen in het statement.

Tot haar aanstelling als CCO bij Maison365 was Kennedie vijf jaar lang werkzaam als verantwoordelijke Brand Partnerships bij De Bijenkorf. Op de e-commerce en marketing afdeling van de Nederlandse warenhuisketen vervulde zij verschillende rollen en droeg zij bij aan de transitie van het bedrijf “richting een retail mediamerk”, aldus Maison365 in het persbericht. Eerder was Kim Kennedie ook werkzaam als Head of Styling bij The Cloakroom, een concurrent van Maison365 die een personal shopping biedt voor mannen. Met Kennedie als CCO hoopt Maison365 zijn commerciële afdeling uit te kunnen breiden, aldus het Nederlandse bedrijf in het persbericht.

Vorige maand bleek uit het laatste financiële rapport van de Nederlandse personal shopping dienst dat het zijn omzet in de eerste negen maanden van 2021 wist te verdubbelen ten opzichte van vorig jaar, en een uitbreiding naar Duitsland beoogde.

Kim kennedie
Maison365