• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Martin Winkler nieuwe CEO Falke Group

Martin Winkler nieuwe CEO Falke Group

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Martin Winkler neemt het stokje over van Uwe Bergheim als CEO van de Falke Group. Dit maakt de groep bekend in een persbericht.

Winkler is voorheen werkzaam geweest als COO bij LG Electronics en in verschillende posities bij de Sony Group. “Ik ben verheugd dat ik de toekomst van zo’n bekend en succesvol bedrijf als Falke mag helpen vormen. Ik zie er naar uit om het bedrijf en de merken Falke en Burlington verder te ontwikkelen,” aldus Winkler.

“Meneer Winkler heeft zich bewezen als een expert in marketing en sales. Zijn kennis op het gebied van de innovatieve consumer electronics, IT- en mobiele markt zijn vereisten die nodig zijn om het bedrijf te ontwikkelen op het complexe gebied van digitalisatie,” aldus Franz-Peter en Paul Falke.

Als reden voor het vertrekt van Uwe Bergheim geeft de groep aan dat Bergheim met pensioen gaat. Zij bedanken hem dan ook voor de goede samenwerking.

Beenmode merk Falke is online in Nederland en België te koop en heeft een fysieke winkel in Amsterdam en Maastricht. Burlington, het tweede merk van de Falke Group is alleen online en bij retailers te koop in Nederland en België.

Beeld: Falke

FALKE