Eigenaar en ontwikkelaar van designer outlets McArthurGlen Group heeft Susie McCabe aangesteld als deputy CEO. Dit maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

Susie McCabe was hiervoor werkzaam bij Under Armour Inc waar ze senior vice president van wereldwijde retail was. Voor haar functie bij Under Armour was McCabe werkzaam bij Ralph Lauren Corporation.

“Ik werk al vele jaren nauw samen met McArthurGlen vanuit de positie van merkpartner,” aldus McCabe in het persbericht. “Ze zijn het beste managementteam in de outlet-branche en ik ben heel blij dat ik daar deel van uit kan maken. Ik kijk er naar uit om met Joey, Julia en hun uitvoerende team samen te werken om de beste ervaringen voor onze klanten te bieden en blijvend succes te boeken voor onze merken.”

Voorzitter Joey Kaempfer en CEO Julia Calabrese in het bericht: “Julia en ik zijn verheugd Susie te verwelkomen bij McArthurGlen om ons en het team in deze nieuw gecreëerde functie te ondersteunen. Haar uitgebreide ervaring in retail en management en haar diepgaande kennis met betrekking tot klanttevredenheid zullen van onschatbare waarde zijn, omdat we de groei blijven stimuleren, voornamelijk door ons te richten op de ervaring van onze gasten en onze merk partners.”

McArthurGlen Group heeft 24 outlets in negen landen: Oostenrijk, België, Canada, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland en Groot-Brittannië. In totaal heeft het bedrijf 6,8 miljoen vierkante meter aan outletruimte.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN